smart-web

Principalul motiv pentru care să mergi la SmartWeb

Anul trecut am intrat şi mai puternic în zona de tehnologie, web şi design când am lansat agenţia Triple Magic (detalii într-un interviu). Cel mai surprinzător lucru pe care l-am observat este viteza incredibilă cu care tehnologia intră în viaţa noastră.

Numărul de platforme, limbaje, metode, concepte şi metodologii creşte extraordinar de repede şi bine. Deşi tendinţa naturală ar fi ca specialiştii să devină din ce în ce mai nişaţi, în cele mai multe cazuri se întâmplă exact opusul. Designerii intră uşor uşor în zona de development şi cea de business. Developerii încep să înveţe mai multe despre design şi User Experience. Iar oamenii de business încep să înveţe câte puţin din toate.

Motivul este simplu: afacerile au nevoie de o viteză mai mare şi mai puţine resurse irosite. De aceea echipele care dezvoltă produse web devin mai mici şi mai agile. Abilităţile multidisciplinare au devenit peste noapte un nou standard. Lumea afacerilor a fost zguduită efectiv de explozia Internetului iar schimbările sunt de abia la început.

Dacă aveţi legătură măcar tangenţial cu zona de web, tech, marketing sau business vă aştept la SmartWeb, o super conferinţă pentru întreg Estul Europei. Nu de alta, dar în anii următori nu o să vă mai puteţi ascunde de tehnologie oricât aţi încerca.

Ne vedem acolo pe 23 Septembrie.

Facebook comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>