Oameni din Online, spre extindere


Când am pornit împreună cu Marius şi Krumel clubul “Oameni din Online” în Iaşi principalul obiectiv a fost să adunăm la un loc profesionişti cu experienţă, cu o atitudine corectă şi dispuşi să schimbe informaţii într-un cadru informal.

După 6 luni de activitate, eu zic că am reuşit să facem primul pas. Cel mai important lucru pe care l-am reuşit a fost să avem membri cu o atitudine deschisă, care au prezentat informaţii acumulate în ani de experienţă. Şi mă refer aici la toţi membrii, chiar dacă majoritatea nu sunt “starlete ale onlineului” ci doar pasionaţi care muncesc din greu.

Nu am avut bârfe, scandaluri, atacuri, luări de poziţie sau nevoia de a demonstra care este mai tare. Nu au existat diferenţe între un antreprenor care a făcut câteva sute de mii de euro sau un designer cu experienţă. Nu asta a contat, eram acolo doar pentru o pasiune comună.

Am atins un anumit nivel în dezvoltare, iar următorul focus va fi pe proiecte în zona de educaţie şi proiecte de evanghelizare a onlineului în zona business.

Alt pas viitor este să deschidem centre şi în Timişoara, Cluj şi apoi Bucureşti. Caut pasionaţi de online, interesaţi de schimbul de informaţii şi de dezvoltarea industriei. Aştept mailuri la cgavriliu [at] gmail [dot] com.

Aţi fi interesaţi sa participaţi ca membri în Oameni din Online?

Mai multe despre club aici şi aici.

Facebook comments

4 Comments

Leave a Comment
  1. Ca membru inseamna ca ar trebui sa am o oarecare experienta sau mai bine zis realizare in online, ceea ce eu deocamdata nu am.

    Eu unul as fi in stare sa si platesc sa aud ce se vorbeste acolo si vorbesc la modul ce mai serios pentru ca il cunosc pe Krumel si stiu ce-i poate capul.Am urmarit pe blogurile voastre cateva prezentari despre ceea ce s-a vorbit si as fi interesat. V-ar ajuta si pe voi sa platiti spatiul inchiriat si ati ajuta si pe altii sa invete cate ceva. E o idee…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>