Marketingul magazinelor virtuale

Luni la ora 20.00, la Online Shift îl am pentru 2 ore pe Liviu Taloi care va dezvălui informaţii şi “secrete” despre marketingul magazinelor online. Mai jos aveţi descrierea oficială:

“Factori cheie in marketing-ul unui magazin online
Un maraton in forta de 2 ore impreuna cu Liviu Taloi in care vom atinge: importanta nisei intr-un proiect ecommerce, cum ataci si cum educi o piata noua, cum iti gasesti locul intr-o piata aglomerata. Continuam cu strategie, tactici si activitati, vorbim despre importanta pozitionarii, a diferentierii si a brandului.

Detaliem etapele in promovarea unui magazin online prin diferite canale si metode: SEO, SEM, comparatoare de preturi, publicitate online, social media, pr, promotii, etc.

Acordam atentie si uneltelor de masurare si analiza: cum le aleg, cum le instalez, ce indicatori masor si cum, cum calculez Return on Investment, cum calculez beneficiile indirecte(awaraness, brand).

Spre final aducem in discutie managementul relatiei cu clientii, instrumente de automizare a proceselor de interactiune, loializare, comunicare prin newsletter.

In incheiere speram sa mai avem suficient timp pentru a raspunde la toate intrebarile interesante primite. ”

Aştept întrebări în comentarii.

Facebook comments

5 Comments

Leave a Comment
  1. Este de mers si de ascultat. Fara fi partas la vreun gen de reclama, Liviu Taloi, un profesionist, care a sustinut permanent lumea virtuala a magazinelor on-line.

  2. Am avut si eu ocazia sa-l ascult pe d-nul Taloi. Parea mes este ca omul are cea de spus, bine definit si structurat, pentru acest segment.

  3. Este o munca speciala, cu oamenii, iar cand lucrezi cu mentalitatea oamenilor si mult de furca. Daca depasesti acest obstacol, atunci poti spera la ceva bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>