Evenimente despre online în luna Martie

Faţă de anul trecut, primele luni ale lui 2010 au fost mult mai efervescente şi asta s-a văzut şi în piaţa de evenimente. Luna Martie e destul de bogată la capitolul ăsta şi sunt câteva evenimente pe care vreau să le recomand:

 • Mâine susţin la EXEC-EDU un curs de o zi despre Social Media. Vorbesc atât despre lucruri generale cât şi aspecte practice şi sfaturi personalizate. La final participanţii vor avea şi un plan de acţiune pe Social Media, cu paşii de urmat. Mai multe despre curs aici şi o agendă în format doc aici.
 • Pe 25 Martie va fi în Iaşi a 2-a ediţie a Link Your Business. Anul ăsta evenimentul merge mai mult spre zona de publicitate şi marketing online. Vorbitori: Krumel, Doru Panaitescu, Adi Mironescu, Gabi Amarandei, Dorin Boerescu, Gabriel Mardarasevici. O să susţin şi eu un workshop despre inovaţie şi creativitate în online. Mai multe detalii aici.
 • Imediat după Link Your Business, ODO Iaşi va pregăti a 2-a ediţie a Online Career Day, un eveniment pentru tinerii care îşi doresc să intre în industria online. Cred că va ieşi o ediţie mai bună decât prima, despre care poţi citi pe aici.
 • Pe 23.24 Cristi Manafu organizează PR Forum cu un accent special pe partea de online. Îmi doresc să ajung pentru prima zi, lista de vorbitori arată foarte bine.

O să fie o lună plină, dar frumoasă. Îmi place agitaţia şi optimismul din piaţă şi cred că o să avem un trend ascendent până la finalul anului.

Facebook comments

28 Comments

Leave a Comment
 1. @laborator: o să găseşti şi studii de caz, dacă ştii unde să le cauţi. Câteva dintre ele au fost şi la curs.

  Nu am înţeles remarca “cunoştinţe teoretice”. Mult succes în ce faceţi!

 2. Plina de evenimente pare luna martie. O luna speciala, cel putin pentru mine pt ca sunt nascut in aceasta luna. Multa bafta in ceea ce faceti!!

 3. Eu sunt mai nou in acest domeniu si vreau sa invat… as vrea daca se poate sa anuntati si evenimentele de anul acesta si.. de ce nu .. ce se preconizeaza a fi anul viitor.
  Multumesc mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>