Evenimente despre marketing și antreprenoriat

În perioada următoare particip sau sunt implicat în mai multe evenimente care am considerat că merită. Din același motiv le public și pe blog cu o scurtă prezentare, este posibil să vă ajute în ceea ce urmăriți pe final de an sau mai departe.

Conferința Națională JCI

Evenimentul este organizat de colegii din Cluj și are un program complex, structurat pe business, învățare și fun. Dacă ești interesat de cum să fii mai bun pentru tine și lumea din jur, vei găsi multe lucruri care să îți placă. Voi susține și eu un workshop în prima zi pe tema: “Cum câștigi clienți oferind valoare prin Internet.”

IMTO

Primul eveniment din cele 4 planificate sub umbrela IMTO va fi axat doar pe SEO & SEM. Vom pune mult accent pe partea practică, interacțiune, studii de caz și soluții concrete. Din ce știu, este primul eveniment care acoperă toate etapele de la partea de planificare, obiective, copywriting, analytics, măsurarea conversiilor și integrare în mixul de comunicare. Dacă vrei să afli cum îți depășești competitorii pe Google, găsești răspunsurile aici. Pentru un cod de reducere de 20% dă-mi un semn pe e-mail.

Conferința de Business Networking Cluj (ediția a 2-a)

Lorand m-a invitat să țin o scurtă prezentare despre marketing online la evenimentul din Cluj. Am acceptat din mai multe motive, unul dintre ele fiind că am fost de 2 ori în Cluj(săptămâna viitoare ajung din nou, pentru jumătate de zi) și de fiecare dată pe fugă. Vreau să am ocazia să cunosc mai bine oamenii, locurile, problemele și oportunitățile de aici. Cred că o să întâlnesc oameni interesanți la eveniment cu care să schimb idei.

How to Web

Am auzit mai peste tot despre How to Web. Și totuși, i-am auzit pe puțini apreciind la adevărata valoare ce a reușit să facă Bogdan cu restul echipei. Un line-up fantastic de speakeri și multe șanse de a vedea și înțelege deschiderea pe care un antreprenor online încăpățânat o poate avea. Este un eveniment pe care nu vreau să îl ratez.

Cu voi pe unde mă întâlnesc?

Facebook comments

7 Comments

Leave a Comment
  1. Hmmm…n-am auzit nimic de conferinta din Cluj despre networking, bine ca stiu acum. Is studenta in Cluj si-mi place la nebunie, oamenii sunt grozavi. Sigur o sa-ti placa si tie. Sunt o multime de oportunitati si ai cu cine sa schimbi idei si impresii fiecare vorbind din experiente ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>