Despre project management în online cu Mihai Serea (PM Trafic.ro)

Project managementul este o cenuşăreasă printre subiectele legate de industria online. Nu aş fi avut nici o problemă cu asta dacă nu aş fi văzut atâtea proiecte româneşti executate în timp dublu, triplu, sau de 10 ori mai mare, cu eforturi energetice enorme şi cu pierderi financiare. Am scris de curând un articol despre asta şi soluţii de reparare.

Revenind, diseară de la ora 20.00 îl am invitat la Online Shift pe Mihai Serea, project manager la Trafic.ro şi un vechi prieten. Discutăm pe scurt despre project management în online.

Descrierea emisiunii mai jos:

Ce particularitati are managementul de proiecte pentru online fata de alte domenii? Ce trebuie sa iei in considerare pentru a finaliza un proiect in timpul planificat? Cum poate un proiect de 2 luni sa dureze peste 1 an si ce solutii pentru a impiedica acest lucru exista?

Cum stabilesti comunicare intre echipele implicate, cum alegi un buget, cum verifici calitatea executiei unui proiect? Cat dureaza sa construiesti un website? Raspundem la intrebarile de mai sus si la multe alte subiecte la Online Shift.

Aştept întrebări aici şi pe chatul Radio Lynx. Şi un profil de Linked In pentru Mihai Serea.

Facebook comments

3 Comments

Leave a Comment
  1. Intradevar … Exista diferente intre Managementul de Proiecte online si cel offline daca il putem numi asa. Chiar daca au anumite particularitati nu putem compara constructia unui site cu cea a unei cladiri spre exemplu. In constructia unui site si promovarea lui cred ca ar trebui fi implicate cel putin 3 echipe de: programatori, profesionisti in domeniul optimizarii pentru motoarele de cautare si cei care sa faca legatura intre cele 2 echipe mentionate mai sus si care sa asocieze bugete, timpi, etc

    Bafta

  2. Mai multe posturi despre managementul proiectelor iti garanteaza un cititor in plus:D. Din ce am mai “rasfoit” am ajuns la concluzia ca voi citi acest blog cu placere si interese de fiecare data, mai ales acum cand masterul mi-o cere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>