Cum te ajută video marketingul să te promovezi şi să vinzi online

Sunt un mare fan al fenomenului video online. Am fost printre primii români care stăteau pe Youtube și studiau fenomenul. Consum mult conținut video online, iar de ceva vreme îi sfătuiesc și pe clienți să integreze cât mai multe informații în acest format în comunicarea pe Internet.

Dacă încă ești neîncrezător că poți folosi video pentru brandul sau business-ul tău, am un exemplu care îmi place mult. PWC, fosta Price Waterhouse Coopers, unul dintre BIG 4 folosește masiv tehnologia asta pentru a comunica mai bine. Când funcționează în domeniul financiar, găsești cu siguranță modalități creative să îți aducă și ție rezultate. La final te las cu 2 clipuri realizate pentru unul dintre clienții mei, Magic Lakes, care au funcționat foarte bine.

Tu crezi în video? Ai început să îl folosești deja?

Facebook comments

5 Comments

Leave a Comment
 1. Recent si firma la care lucrez si-a facut un clip promotional, si sincer la inceput (in timpul filmarilor) eram sceptic, dar acum pot spune ca sunt foarte impresionat, si sunt convins ca poate aduce numai lucruri bune o astfel de promovare.

 2. Imaginea spune mult mai mult decat 1000 de cuvinte, insa o idee buna pusa in imagini costa ceva. Acest cost poate fi de multe ori un impediment, mai ales ca necesarul unei campanii online nu se rezolva cu un singur spot video. In rest e un mijloc de promovare foarte bun.

 3. Raspuns: Da cred,eu mi-am promovat multe lucruri pe care am dorit sa le vand cu ajutorul marilor canale video,gen youtube, trilulilu, metacafe etc si nu mi-a trebuit mare inginerie:D vocea si desktop-ul si … Record !

 4. Si eu sunt adeptul materialului video. Un video realizat bine, face cat 10000 de cuvinte si 1000 de imagini!
  Reusit articol!
  LIke.

 5. Interesanta perspectiva…
  Uite, o lectura interesanta; http://www.davidmeermanscott.com/books.htm
  Poate vei regasi multe din ideile pe care el ai, cu putin contur, Mi se pare ca D.M. Scott pune punctul pe ‘i’…cel putin pentru un marketplace dezvoltat intr-o societate care se supune regulilor mediului onine :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>