26

Mă uitam pe aici, pe aici, pe aici şi pe aici. Şi mă gândeam la anul pe care l-am prevăzut şi anul trecut ca fiind cel mai bun de până atunci. Nu s-a întâmplat cum m-aş fi aşteptat, nu a fost un an uşor, a fost solicitant, greoi, agresiv, nebun, plin de adrenalină, cu satisfacţii, dar şi cu renunţări sau episoade neplăcute.

Şi totuşi a fost cel mai bun de până acum, cu siguranţă. Cu toate că a fost cea mai solicitantă perioadă din viaţa mea, am învăţat enorm de multe lecţii într-un timp scurt şi mai ales nu am pierdut nimic. Nu am pierdut nimic din lucrurile esenţiale, din principii, din vise, din nebunie, din curajul de a face lucruri noi. Şi mai ales, nu am pierdut nici un moment încrederea în oameni.

După un 2009 de “călire” merg înainte cu o doză dublă de entuziasm şi putere. Priorităţile la 26: prietenii, pasiunile, oamenii, viaţa şi inovaţia.

Binenţeles, urmează cel mai bun an din viaţa mea!

Facebook comments

22 Comments

Leave a Comment
  1. La Multi Ani! Ne vedem luni la Bucuresti si sarbatorim.
    S-a nimerit bine, nu stiam cand e ziua ta.

    Sanatate si tot ce iti doresti sa se indeplineasca. :)
    Ps: nu ti-am zis pe twitter, ptr ca am inceput de devalorizam blogurile si faptul ca putem scrie mai multe 140 de caractere.. ;)

  2. La multi ani manzule! Sa fii in continuare o piesa tare pe online si nu numai!Sa curga cu bucurii! George

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>